Kryetari Frontit Agim Xhigoli kujton koloset Zahir Pajaziti , Edmond Hoxhen , Hakif Zejnullahun

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli sot ka kujtuar dhe berë homazhe me bashkëpuntorë para bustit të Heroit të Kombit Zahir Pajaziti në Prishtinë .

Duke folur për portalin JaninaPress shoku Xhigoli thotë se pa luften titanike çlirimtare liria nuk do vinte kurrë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *