Erald Selca mbështetë Bekim (Hamzë)Jasharin

Ndalnu more vëllezër dhe motra me sulme ndaj Bekim Jasharit Kryetarit të Skënderajit djepit të shqiptarizmes .
Keni parti e politikan të tjerë që mundeni ti sulmoni atakoni fyeni por jo Bekimin birin e të madhit Hamzë Jashari familjes që dha për kombin çdo gjë për lirinë tonë , vallë mendoni se e duam ne kombin me shumë se Bekimi se i urrejmë armiqët me shumë se Bekimi .
Unë e respektoj çdo kritikë dashamirese e njerezeve atdhetar sugjerim për Bekimin , por kurrsesi nga armata e psikopatave militantave partiak të cilët e kanë fyer në facebook .
Marre !

Asnjë të keqe Bekimi nuk ju ka berë askujt as familja emblematike Jashari .

Turp të keni militantë të semurë kur ishte lufta kule plakave ishit ose larg vendit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *