Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli kujton viktimat e trazirave të marsit 2004-të

Egzon Deliu , Avni Veseli dhe Florent Veseli janë tre fëmijët tanë që u vranë 17 vite me parë në Mitrovicë në veri të vendit tonë në lumë nga fashistet serb.
Ende nuk kemi drejtësi për viktimat shqiptare të trazirave të marsit 2004-të !
Turp !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *