Veprimtari Kombëtar Anton Antoni Kujton legjendën Zahir Pajaziti me bashkëluftëtar

Ranë për të mos vdekur kurrë!
Rënja Heroike
??Zahirit ??Hakifit dhe ??Edmondit ishte një goditje e rëndë për UÇK në, duke i parapri kështu një numri të madh arrestimesh dhe vrasjesh kundër ish pjesëtareve dhe prijetarëve të celulave të para të UÇK se. Zahiri, Edmondi dhe Hakifi do të mbeten gjithëmon lajmëtaret e parë të lirisë. Sa herë vie kjo ditë, do ju kujtojmë me krenari, do të rikthehemi tek kujtesa historike ku i ka rrënjet liria e Kosovës. Deshmorët janë nderi i kombit.

Lavdi Lavdi Lavdi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *