Presidenti Thaçi kujton Rasim Kiçinen dhe Ragip Halilajn

Më 30 maj 1999 ranë heroikisht dy bashkëluftëtarë të shquar në prag të çlirimit të Kosovës: Rasim Kiçina dhe Ragip Halilaj.

Rasimi dhe Ragipi dhanë kontribut të shquar në forcimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, duke u bërë pjesë e lavdishme e shumë betejave të luftës në vitet 1998, 1999 në Drenicë e më gjerë.

Lavdi e përjetshme heronjve Rasim Kiçina dhe Ragip Halilaj! HTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *