NASIM HARADINAJN NUK E KA TREMBUR JUGOSLLAVIA KRIMINALE , E LERE FUSHATAT LINÇUSE

NASIM HARADINAJ NUK KA MUND TA THYEJ JUGOSLLAVIA E LERE JU LINÇUESIT E INTERNETIT

Me dokrra dhe mite nuk jetohet popull i dashur , një nga kushtet elementare të demokracisë është respektimi i bindjeve të secilit .

Nasim Ismajl Haradinaj e ka në ADN Dashurin ndaj atdheut ndaj Shqipërisë çlirimit për të ka sakrifikuar me babë babgjysh vëllezer motra familje mbarë pa u thyer kurrë as ndaj Rankoviçit si familje as ndaj kryekriminelit Tito e Sllobodanit kryekasapit të Ballkanit .

Komandant Nasim Haradinaj është vetëvetja nuk o kalkulant siç janë shumë nga krahu ynë i luftes , atë që e mendon e thotë troç e ka thenë edhe si 15 -16 vjeç ne burg para xhelateve shqipfoles e titist.

Nasim Haradinaj , ka një jetë veprimtari kombëtare aktive dhe në UÇK.ishte Epror i njohur në beteja çlirimtare dhe është avokat i vlerave çlirimtare kunder padrejtesive ndërkombëtare karshi luftes sonë të drejtë .

Linçuesit e internetit janë qesharak , kur ishte vakti me deshmu veten ose ishin mijera km larg luftes ose sabotuan e nje pjese ishin ne kule nënave tona plaka se ne front nuk ua mbante me ndejte .

Sot me te zeshmit jane ata që s’kanë berë asgjë për kombin tonë të vuajtur.

Ne e dimë se pa Shqiperine Enveriane idealet e Adem Demaçit , Ukshin Hotit , Jashar Salihut pa ilegalen e lavdishme LPK pa UÇK në e Adem Jasharit , pa luftën tonë gjakun vuajtjet sakrificat mbinjerezore te popullit liria nuk do vinte .

Liria nuk vinte me lutje e temena me konferenca shtypi po me kallashnikov AK -47 sepse armiki serb veç forcen e kuptonte .

Qëndrimet e Komandantit veprimtarit eminent Nasim Haradinaj janë konsistente , Nasimin e familjen e tij te ngushte e kanë pa leçitur dikur si armik i Jugosllavisë e sot mundeni veç te koriteni sepse fal asaj lufte çlirimtare trimat e tastatures keni mundesi me honger molla .

Bjeshka nuk mposhtet dot , Nasim Haradinaj është shkëmb graniti e njeri që nuk mposhtet kurrë nga askush .

Mesonu me mendimin ndryshe o te dashuruar pas miteve gojedhenave , ta kishin dasht shqipet kombin siç i duan lideret partiak etj sot do ishim fuqi e jo në fund pusit .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *