Agim Xhigoli dhe Fronti Popullor ngushëllojnë Kombin për vdeljen e Nexhmije Hoxhes

Me keqardhje morëm lajmin për ikjen nga jeta të partizanes , heroines shoqës së jetës së Kryeudheheqesit të madh e të lavdishëm Enver Hoxhes zonjës Nexhmije Hoxha .
Jeta dhe vepra e saj kolosale në shërbim të atdheut e ndërtimit të tij nuk do harrohet kurrë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *