Veprimtari Kombëtar Anton Antoni krenohet me Majlinda Këlmendin 🇦🇱

Majlinda Kelmendi, Krenaria e Kosovës 🇦🇱🇽🇰 #RESPEKT🇦🇱🇦🇱

Krenar me ju thotë në bisedë me portalin JaninaPress z.Anton Antoni i cili ju gëzua shtatores se mbretreshês së xhudos Majlinda Këlmendi dhe të arriturave të xhudos sonë nga mjeshtri trajneri Driton Kuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *