Nënkolonel Astrit Huskaj -Qerim Këlmendi figurë e lavdishme Kombëtare

Vrasja terroriste e njërit nga themeluesit e UÇK -së të madhit Qerim Kelmendi sot 21 vite pas lufte na shokoj mbarë kombin dhe mërgaten tonë .

Kisha fatin dhe nderin të punojmë sëbashku për liri , e çlirim në UÇK kunder bishave serbomedha , ishte fjalëpak e njeri i veprimeve konkrete dhe kontributi i tij e familjes ishte determinant në ceshtjen kombëtare .

Si Kryetar i Veteranëve të UÇK -së për SHBA , shprehim indinjaten tonë dhe kërkojme zbardhjen e rastit dhe zbardhjen e vrasjeve të qindra luftëtareve të UÇK pas luftes sonë heroike e të drejtë .

Ngushëlloj familjen e shoket e istikameve , dhe zotohemi për drejtesi e ndëshkimit të tradhtisë nga ana shtetit tonë i cili u ndërtua me gjak e sakrificë sublime.

Qerimi , ishte halë ne sy për armiqet e brendshem e jashtem jetoj me nder sa ishte në mesin tonë , vepra tij do rrojë përjetë sa malet e atdheut Shqipërisë.

Lotet me rrjedhin në sy , e zemra më është thyer po ne gjallë jemi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *