Me armët e babait të Kombit Enver Hoxhes luftuam -Arben Krasniqi

Enver Hoxha, me djersёn dhe sakrificёn e shtetasve shqiptarё bleu armё tё sofistikuara tё kohёs, pёr mbrojtjen e Kosovёs pёr t’iu kundёrvёnё Jugosllavisë. Lum ata ish ushtar dhe ish komandant të UÇK -së qe luftuan me ndergjegjeje te paster, sinqeritet dhe me perpjekje per ta çliruar Kosoven me keto armë që na i la shteti shqiptar i asaj kohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *