Lamtumirë Komandanti i Vegjelisë

Qerim -Shpirtmadhi i LPK -së Legjendare , e Dema i UÇK-së epokale ku ti dhe kontribut të jashtëzakonshem personal e familjar për liri , çlirim e Bashkim Kombëtar .
Qerim vëllau ynë , kur janë goditë nga Serbia e levat e saj çdo luftëtar jemi godit dhe ne mu në zemër , Qerim ne të varrosem sot fizikisht vetëm sepse vepra jote çlirimtare do jetoj me shekuj .
Sot Arben Krasniqi, veprimtar i shquar kombëtar i LPK një nga celulat e para të UÇK -së shok e vëlla i Qerimit tonë lavdimadh erdhi me lot në sy nga Zvicra për ceremonin lamtumires fizike , ne shokët e çmuar Faik Fazliu , Burimi , Mehmeti , Riki derdhem lot e thamë njëzëri jemi lodh duke shkuar në varrime të bashkëluftëtarëve , bashkëveprimtarëve tanë .

Qerim Kelmendi i takon plejades më të ndritur të atdhetarëve të atyre atdhetarëve të heshtur modest ndershëm të pakompromis , një jetë jeta jote ishte luftë kundër Jugosllavisë e bandave të tyre , sot ju bashkove vëlla Adrianit , Edmondit , Hakifit , Zahir Pajazitit , Luanit , Abedin Rexhes -Sandokanit , Adem Jasharit , Bekim Berishes , Indrit Cares , Xheve Lladrovcit , Fehmiut armates së patrioteve të rënë .
Lus shtetin e Kosoves organet e rendit dhe ligjit të zbulojne atentatin terrorist mbi Qerimin tonë heroin e heshtur që kurrë nuk mburrej për veti , po mburrej me shoket te cilet i donte e nderonte me mish e shpirt .
Kurrë vëlla nuk luftove për poste e ofiçe , ishe vegjelia e ne shokët tuaj jemi ata që do rrimë besnikë idealeve kombëtare e të vegjelisë , UÇK -ja pati fatin dhe nderin të të kishte ty në aradhat e veta , Qerim vëlla për madheshtin tende dëgjova në luftë në vitet 90-ta dhe paslufte mesova shume nga ti , nuk do doja kurrë të shkruaja ketë shkrim , dora më dridhet e zemra me rrah lotet e tradhtokan dhe burrin thonē njeriu qenka me i forte se guri e druri , e ne të gjallëve përpos dashurisë më të madhe jetesore tonen Shqipërinë duhet ta kemi dhe dashurin për njeri tjetrin dhe unitetin.

Lamtumirë Komandant i Vegjelisë

Erald Selca 29 Shkurt ora 22.h Prishtinë 🇦🇱😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *