Fronti Popullor ngushëllon Kombin për vdekjen e atdhetarit të madh Prof.Dr Sabit Brokaj

SABIT BROKAJ ISHTE I TËRI NË SHËRBIM TË KOMBIT DHE UÇK -SË

Prof.Dr.Sabit Brokaj politikani i lavdishem shqiptar nga të rrallët politikan të ndershëm na paska lenë sot fizikisht , lajmin për vdekjen e tij ne shqiptaret gjithëandej e përjetuam rëndë .
Kuader atdhetar dhe besnik i Udhëheqesit Lavdishem shqiptar e botëror Enver Hoxhes shkenctar me nam deputet minister shendetsie minister mbrojtje dhe koke e se majtes progresive shqiptare dhe shqiptar i jashtëzakonshëm .

Kontributi i tij për kombin tonë është epokal në të gjitha fushat , qysh në fillimet e saja mbështeti fuqishem LPK LKÇK dhe kryevepren kombëtare UÇK-në me të gjithë mundësitë dhe kapacitetet dhe dihet boterisht kontributi i PS Qeverive majta kuadrove saj popullit pa dallim për lirin e bashkimin kombëtar .

Po i ikin atdheut viganet që benë epokë , Lamtumirë Shqiptari i madh e i ndershem baci Sabit Brokaj i cili të mahniste me thjeshtesin e tij diturite e panumerta banesa e tij ishte edhe e jona buka e tij ishte çdo herë aty për ne në të gjitha proceset liridashese .

I drejtë , i paster i pathyeshem një jetë me dinjitet dhe për Kombin shqiptar dhe progresin e tij jetove .

Ti tashmë me jetën veprën tende masheshtore je në Historin e lavdishme të popullit shqiptar 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *