Veprimtari Kombëtar dhe Luftëtari Reshat Salihaj ngushëllon familjen dhe kombin për Qerim Këlmendin

Veprimtari i shquar dikur i LPK -së , ish luftëtari i UÇK -së patrioti i nderuar z.Reshat Salihaj ngushëllon familjen Këlmendi për vrasjen në atentat terrorist nga Serbia të Qerim Këlmendit të lavdishëm .

Familja Salihaj , është familje e martirizuar e dëshmoreve dhe luftëtareve në histori raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *