Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron vitin e ri shkollor 2020/2021

Arsimi është shtylla e një kombi , me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron nxënësit dhe pedagoget shqiptar kudo në trojet tona duke kërkuar siguri në pandemi kujdes dhe investime në shkolla nga qeveritë tona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *