Në varrim dhe të pame të Nexhmije Hoxhes Agim Xhigoli Kryetar i Frontit ishte me qindra Enveristë nga Kosova

Në lamtumirën e Heroines së Kombit Partizanes , Çlirimtares drejtuses Nexhmije Hoxha moren pjesë dhe Enveristet e Kosovës në Krye me Agim Xhigolin dhe qindra enveristë idealistë .

Kjo gjë u mirëpritë nga Enveristet kudo ku ndodhen .

JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *