Erald Selca kujton Gjigantet Kombëtar Adem Demaçin dhe Qerim Këlmendin

Ju kujtoj me mallë të pashuar dy ikona kombëtare Gjigantin Adem Demaçi dhe shpirtmadhin e LPK UÇK Qerim Këlmendi (duam drejtësi për të e çdo luftëtar rast)
Dy idealistë të pashembulltë të luftës për liri e Bashkim Kombëtar 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *