Sali Berisha , Luli dhe PD janë antikombëtar

Antishqiptari Sali Berisha të arrestohet , PD të shpallet parti e jashtëligjshme !

Që 30 vite Sali Berisha dhe forcat reaksionare antikombëtare e kanë veshur në të zi atdheun tonë kohë pas kohe sipas urdhërave udbes e asfalise greke sherbimeve iraniane etj

Pasi shkaterruan atë që u ndërtua me gjak , mund force mbi 50 vite në epoken e ndritur socialiste pas vdekjes së Enverit dhe tolerimit të Ramizit për evitimin e gjakëderdhjes gjë e drejtë .

Por PD Saliu Luli satelitet e tyre e rrjopen vodhen shkaterruan atdheun tonë dhe viset tjera me hajni terror lufte civile me antikombëtarizmin e tyre , andaj këta njerez duhet arrestuar dalur para drejtesie ndryshe vendi ynë do lëngoj akoma dhe me shumë nga këta bastarde fundërrina

Populli shqiptar ta ruaj gjakëftohtesin e mos të luaj lojen e Salziut dhe Lulit dhe bandave të tyre , njëherit shteti amë ta monitoroje mire situaten që tëmos dëmtohet imazhi ynë

Erald Selca

Leave a Reply