Takim i rëndësishem mes Agim Xhigolit Kryetar i Frontit Popullor dhe Gjon Bruçit drejtues i PKSH -së

Këto ditë në Shkodër në një takim vëllazëror u takuan shokët Enveristet e atdhetaret e njohur Agim Xhigoli ,dhe Gjon Bruçi ku u diskutua për politikën mbarëkombëtare aktualitetin shqetesimet rreth situates dhe u fol gjerë e gjatë për ruajtjen e vlerave kombëtare dhe Enveriane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *