ISMET ASLLANI -HAXHI ZEKA İ UÇK-SË

ISMET ASLLANI -FIGURË E LAVDISHME E UÇK -SË DHE KOMBIT TONË

Gjatë gjithë Historisë Kombi shqiptarë e ka ç’arë udhën e vet me shpatë dhe pushkë në duar në përpjekjet e tij për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar .

Shtresa atdhetare gjithmonë u flijua për kauzen kombëtare i tillë ishte dhe intelektuali , patrioti i madh afaristi humanisti i paepur Eprori i UÇK -së Ismet Asllani .

Ismet Asllani një njeri i ditur , i zoti me autoritet mbarëkombëtar i thjeshtë modest familjar i përkryer shok i mirë trim mbi trima me familjen e tij dha çdo gjë për liri gjak të mira materiale e vlera .

Heroi i Kombit Ismet Asllani mbajti gjallë arsimin sportin artin kulturen e qindra familje në ato vite të rënda 90-ta të aparteidit dhe gjenocidit serbomadh .

Po bëhen 21 vjetë nga rënia heroike e Haxhi Zekes së UÇK-së Gjigantit Kombëtar viganit tribunit popullor të pavdekshmit Ismet Asllani figurë epike e luftes sonë për liri , ai ishte magjja zemra e UÇK -së dhe autoriteti i tij rriti dhe UÇK -në tonë legjendare përballë bishave serbe .

Lavdi Tribunit Popullor Ismet Asllani , Lavdi Dëshmorëve dhe martirëve të Kombit .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *