Veprimtari i LPK-së UÇK -së Behxhet Reçica kujton Epopen e Jasharajve

Veprimtari i njohur i çeshtjës kombëtare i ilegales LPK UÇK z.Behxhet Reçica në një intervistë për JaninaPress fletë me emocion dhe nderim për sakrificen e pavdekshme tē Jasharajve heroik.

Veprimtari Reçica thotë se pa UÇK -në legjendare pa Adem e Hamzë Jasharin luften çlirimtare liria nuk do vinte kurrë e prandaj duhet të ja dimë vlerën gjakut të derdhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *