Fronti Popullor solidarizohet me Luftëtarin e UÇK -së Zijadin Hoxha

Baci Zijadin ty as burgjet jugosllave , e as gjykata speciale anti UÇK-nuk mund të mposhtin .
Gjuetia shtrigave kunder çlirimtareve po vazhdon në gjykata vendore dhe ndërkombëtare !
Krenar qe jemi bashkëluftëtar e vëllezër Baca Zijadin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *