Veprimtari z.Anton Antoni uron për mardhëniet diplomatike-Kosovë -Izrael

Vendosja zyrtare e marredhenieve diplomatike Kosove ?? – ?? Izrael, eshte nje moment i veçante dhe teper i rendesishem per shtetin e Kosoves ?? dhe shqiptaret ?? ne pergjithesi !

Faleminderit SHBA????????????
për kontributin e jashtezakonshem…

JamShqiptar….???????????

Leave a Reply