UÇK-ja Shpëtimtarja e Kombit tonë-Erald Selca

UÇK-JA SHPËTIMTARJA E KOMBIT TONË

Dinjitetin e nëpërkëmbur popullit shqiptar nën pushtimin gjakatar serbosllav ja ktheu shpëtimtarja e jonë UÇK-ja e cila shpëtoj popullin shqiptar në këto vise të Shqipërisë nga asimilimi dhe zhdukja andaj duhet ruajtur e çmuar si sytë e ballit kjo vlerë mbarëkombëtare.

UÇK-ja mundi dëboi dhe turpëroj ish Jugosllavinë millosheviçiane dhe mbetjet e saja .

UÇK-ja është çlirimtarja jonë pa të e gjakun e derdhur kurrë liria nuk do vinte .

UÇK ja ka hyrë në analet e historisë sonë kombëtare si triumfatore ndaj tiranisë serbe dhe ushtri që bëri luftë të drejtë .

Rroftë UÇK-ja

Lavdi dëshmorëve

Rroftë populli shqiptar

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *