SHBA FALENDERON MINISTRIN PUNËTOR ARBEN VITIA

Letër falenderimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë për Ministrin Arben Vitia lidhur me Covid-19

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Ambasada e SHBA-së Prishtinë, Kosovë
3 Prill 2020

I nderuar Minister Vitita:

Më lejoni të shpreh mirënjohjen time të sinqertë për përpjekjet tuaja për të përforcuar bashkëpunimin ne ofrimin e kujdesit të nevojshëm shëndetësor për qytetarët e Kosovës. Konferenca juaj e përbashkët për shtyp e datës 2 Prill 2020 me Ministrin Jevtic për përgjigjen ndaj Covid-19 ka ilustruar udhëheqjen dhe angazhimin tuaj.

Profesionalizmi juaj dhe mesazhi i gjithëpërfshirjes dërguan një sinjal sigurues tek të gjithë qytetarët që po punoni për të gjithë në këtë vend për të adresuar virusin. Mbetem me shpresë se kjo frymë e bashkëpunimit do të vazhdojë në të ardhmen, në të gjithë qeverinë dhe institucionin e saj dhe në komunitetet e kosovës.

Me respekt,

Philip S.Kosnett
Ambasador

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *