Agim Xhigoli dhe Fronti Popullor kërkojnë të mos harrohet Kosova Lindore

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli thekson se çeshtja e Kosoves Lindore nuk duhet harruar dhe Tirana dhe Prishtina duhet investojn shume dhe e vlereson viziten e Ministrit Mpj Gent Cakaj në Kosove Lindore

Fronti e shikon te ardhmen e Kosoves Lindore ne bashkim me Kosoven dhe Shqiperinë ashtu siç e ka thenë shpesh dhe sekretari i Frontit shoki Erald Selca raporton JaninaPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *