Opinioni nga Heroi i Gjallë ushtarak Meçan Zotaj

Shikoj nëpër statuse postime plot entuziazëm dhe krenari…
Është e vërtetë, jemi krenar që ishim pjes e luftës së UÇK-së në Koshare.
Por duhet të na vij turp sa her që na bini ndërmënd ju Heronjë të pa vdekshëm. Të na vij turp që nuk e mbajtëm betimin. Më e keqja të na vij turp që ju përdorim juve për të rritur veten tonë. Ju përdorim të fshihemi pas jush sa herë që ndjehemi ngushtë dhe sa her që duam të përfitojm. Madje edhe kur duam të vjedhim Atdheun, kur duam të arsyetojn partit politike, besa duke u thirrur te JU Dëshmorë, për të bindur, për tju mbyllor gojën kundërshtarve, ne bëjm edhe tradheti Kombëtare. 😢
Fotot pran jush, jan më shum mashtrim sesa realitet.
Po tju kishim idhuj dhe po tju vlersonim e respektonim aq shum, ne do të kishim një tjetër status si Shqiptarë. Ne e shkatërrojm Atdheun edhe në kohë pandemie, ne e shesim Atdheun sa herë që na rrezikohet karrikja.
Ne kur vijm te JU, jemi turpi – perball Lavdis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *