Kujtim Hyseni -Koordinator i sukseshëm i Shoqatës Bereqeti në Podujevë

Kujtim Hyseni është një kuader i respektuar i BIK në Podujevë nga një familje e spikatur për vlera kombëtare fetare e njerezore , dhe koordinator i zoti i Bereqetit në Podujevë .

Z .Kujtimi po bënë punë tejet të mirë në prag të Ramazanit , dhe çdo herë janë pranë familjeve në nevojë siç e treguan veten me rastin e pandemisë botërore covid 19 .

Kujtimi , shprehet me fjalet më të mira për bamiresit dhe shpirtin e tyre human traditë kjo edhe e popullit shqiptar .

Personalitete si Z.Kujtim Hyseni , Mr.Bekim Jashari Kryeimam e atdhetar i jashtëzakonshem janë pasuri kombëtare dhe vlerë e shoqërisë sonë raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *