Mërgimtari dhe atdhetari Avni Sylaj i uron shërim Shkëlqesisë së tij z.Hashim Thaçi

Mërgimtari atdhetari dhe afaristi i njohur z.Avni Sylaj në një bisedë me portalin JaninaPress i uron shërim sa ma parë Hashim Thaçit President i vendit , themelues i UÇK -së drejtues shtetëror i përmasave botërore e një nga baballaret e kombit shqiptar .

z.Avni Sylaj njihet si Thaçist i përbetuar me një armate Thaçistesh të tjerë , mbështetes i luftes çlirimtare dhe PDK me vullnetarizem e pa interes .

Hashim Thaçi , konsiderohet si njeriu i punëve të mëdha .

JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *