Veprimtari Anton Antoni uron mbarë bashkombasit për Ramazan

Për të gjithë besimtarët e besimit islam, vëllezërit dhe motrat
e një 🇦🇱Kombi🇦🇱
Gëzuar Muajin e Madherishëm
të Ramazanit.
Zoti ju pranoftë lutjet dhe agjërimin.
Mbarësi dhe shëndet në familjet tuaja, Respekte nga vllau i juaj
me familje Anton Antoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *