Enveristet kujtojnë dëshmorin Besnik Restelica

24 Vite nga rënia jote Heroike , intelektual trim ushtar i orëve të para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Besnik Restelica figurë e lavdishme e mëmëdheut tonë në luftërat tona për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *