Opinion nga znj.Myrvete Haxholli

Nese nje veprim ose sjellje e mire njerezore konsiderohet “humane”, atehere si mund te konsiderohet reagimi i nje qeni per te mbrojtur pronarin e tij?

Te menduarit dhe aftesia per te gjykuar nuk ish dashte te konsiderohen si: privilegj, pushtet apo arme te shkaterrimit ne mase,

Te menduarit dhe aftesia per te gjykuar gjithemone kane qene dhe mbeten PERGJEGJESI e njeriut, por jo vetem per njeriun…

RikthimNeGjeneze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *