Heroina Gjallë Shkodrane Dardhishta reagon në mbrojtje të Kryeveprës sonë UÇK-së

Bashkëluftëtarja jonë e te gjitha luftërave çlirimtare znj.Shkodrane Dardhishta Heroinë e Gjallë , intelektuale brilante e drejtuese shteterore bashkëpuntore e të madhit udhēheqesit Ali Ahmeti reagon në mbrojtje të dalëzotses sonë UÇK-së dhe simotrave të saj duke kërkuar aplikimin e ligjit për mbrojtjen e vlerave Kombëtare nga Kuvendi i Kosovës urgjentisht .

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *