Prokuroria Fatime Fetai një antishqiptare e tërbuar-Erald Selca

Kur unë e godisja prokuroren Fatime Fetai në IRJM , dilnit dhe ma mbronit disa shok të mi ndonese e dinit se ajo ashtu si Kim Mehmeti ishin rritur edukuar shkolluar frymë sllave madje , madje prokuria Fatime Fetai mburrej se si e adhuron muziken serbosllave etj e sot kërkon dënim kapital për shqiptarët në raste të montuara nga vet shteti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *