Presidenti Shqipërisë z.Ilir Meta , priti Kryetarin e PSHDK -së Zef Morina , z.Anton Antoni nënkryetar me bashkëpuntor në një takim vëllazëror

Një takim i ngrohtë me Kryetarin e Partisë Shqiptare Demokristiane të Kosovës, z.Zef Morina dhe delegacionin, që e shoqëronte ku mori pjesë edhe kreu i PDK-së, z.Nard Ndoka.
Në këtë vit, me sfida të reja dhe sprova të vështira për shqiptarët në rajon, Shqipëria dhe Kosova duhet të dëshmojnë mençuri dhe vullnet për të forcuar sa më shumë bashkëpunimin në të gjitha fushat, në të mirë të interesit kombëtar dhe qytetarëve tanë, zhvillimit ekonomik dhe së ardhmes së përbashkët europiane. 🇦🇱❤️🇽🇰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *