Poezi dedikuar Kosovës nga Eva Tafa

Tiranë: 28.04.2020🐞🐞

Prishtinë,
Ti je aty me gjitha dashuritë e mia,
Dhe unë s’mundem me ardhë,
Me t’dhonë brinjët e lame me çaj boronice,
Me t’thonë n’sy,
Dy fjalë dashnie.
Dasht Zoti!
Kufini ka me u çel shpejt,
Dielli ka me na ra prap n’sy,
Kësaj here kam me t’shti n’gji krejt,
E me t’përbi me gjithë tripet e tua!
Etleva Eva Tafa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *