Erald Selca-Sali Çeku dhe Shefqet Mustafaj figura madhore çlirimtare

21 VITE NGA RËNIA E EPRORËVE TË UÇK-së SALI ÇEKU DHE SHEFQET MUSTAFAJT

Sot u bënë 21 Vite nga rënia Heroike e dy kolosave të UÇK -së Eporëve të shquar atdhetareve eminent Sali Çeku , dhe Shefqet Mustafaj të cilet ranë në Kosharen e lavdishme në luftë me armikun serbomadh .

Këta vigan të atdheut e kishin kombin të parin shqiptarinë mbi çdo gjë , për liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar punuan dhe frymuan si mijëra dëshmor në historin tonë .

Ne dëshmoret e kombit duhet ti nderojmë njëllojë pa berë dallime , nuk ka emër më të madh se dëshmor nuk ka nder më të madh se të jesh dëshmor i atdheut .

Ju kolos e gladiator të kombit jeni ajka e shqiptarisë , ju jeni themeli i kombit pa gjakun e juaj luftes sonë liria nuk do vinte kurrë sepse liria nuk vjen me lutje , me ojq po me grykë të pushkës .

Sepse Serbia fashizmi serb , e kuptonin vetem gjuhën e forces e UÇK ja ishte ajo që bëri epokë duke çliruar vendin me ndihmen e Shqipërisë Amerikes dhe Natos .

Burra si baca Salih intelektual patriot trim , e luana si Shefqet Mustafaj -Dukagjini janë krenaria e kombit si mbarë dëshmoret .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *