Opinion nga Edonis Selca

Heronjtë vetëm ditëlindje kanë.
Agim Ramadani ishte aq i fortë sa edhe nofka “KATANA” ishte e duhura për të pasi përputhej me guximin, intelektin, dhe artin e luftës.

Mirënjohës gjithmonë dëshmorëve dhe luftëtarëve të vërtetë!

Sot, komandant “KATANA” do të ishte 57 vjeç, por ai dhe mijëra të tjerë ranë në përjetësi që ne t’a përjetojmë lirinë dhe t’i heqim prangat e okupimit.

🙏🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *