Mentor Mushkolaj ky Atdhetar e Artist i madh i muzikës shqipe

Atdhetari i shquar dhe i jashtëzakonshëm invalidi i luftës së UÇK -së trimi i orëve të para në istikame kundër barbarisë serbe z.Mentor Mushkolaj është atdhetar shembullor unifikues i ndershem i dalluar dhe vlerë e shtuar e kësaj shoqërie .

Mentori ishte nga të paret që i upergjigjë zerit atdheut , në luftime në logjistikë në Dukagjin , Drenicë etj në vitet e luftes çlirimtare 1998/1999

Pas luftes , u kthye në gyrbet Zvicër ku punon dhe jeton me nder , Mentori është militant i Bashkimit Kombëtar dhe me vite ishte drejtues i AAK në Zvicer me nder e në protesta pafund për Ramushin e lavdishëm.

Mentori ka kombin të parin , ai është muzikant i vlerësuar madje nga koloset si ikona Arif Vladi etj

Mentorin e kemi me shumë kengë për dëshmor si Luan Haradinaj, për bacen Ismajl Haradinaj Deshmoret këngë për Enver Hoxhen dashurin , jetën etj

Mentor Mushkolaj është Nderi i Kombit atdhetar , human , i dashur modest dhe njeri me kulturë të jashtëzakonshme .

Erald Selca vëlla e bashkëluftëtar nga UÇK -ja Legjendare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *