Agim Xhigoli -Kryetar i Frontit kujton 5 Majin Ditën e Dëshmorëve

Gjithmonë në ballë të fortunave , në krye të atdheut tonë Gjeneralarmate Enver Hoxha , Burrështetas i rangut botëror arkitekt dhe themelues i Shqipërisë sonë dhe frymëzuesi i jashtëzakonshëm i shqiptarëve në okupim dhe mërgatë ishte Kryeudhëheqesi legjendar Enver Hoxha i cili në jetën e tij ju përulë vetëm dëshmorëve dhe Flamurit Kombëtar🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *