Thuani Jo Urrejtjes , dhe Gjuhës Helmuese

JO GJUHËS SË URREJTJES , RESPEKTONE FAKTORIN NJERI MBI TË GJITHA !

Të dashur vëllezër dhe motra jemi dëshmitar të një intolerance të madhe politike ndërnjerezore ndërshoqërore në mesin tonë tash e ma shumë se dy dekada .

Viteve të fundit kjo Gjuhë helmuese ka kapur majat qoftë nga lideret partiak shteteror po edhe partitë e një pjese e elektoratit të tyre , andaj turp të ju vije kush i kontribon për përçarje abnormale e tendencë për luftë civile .

Moni more popull mos e qoni veten dëm , se lideret e partitë prishen e ndreqen sipas interesave për pushtet e jo komb.
Atyre nuk ua ndin për ju a jeni gjallë , populli për ta janë turma bageti etj makineri votuse te rrallë janë ata që mendojne per popull.
A duhet o popull me menduar me koke juaj a partisë , liderit adhuruar tash me ju thane lideri mbytne veten a e mbytni me ju thenë tranonu a tranohi more etj ku o mendimi personal more o robe te partive e lidereve .

Është traditë e popullit tonë me çmuar të vdekurin e jo me njollos atë , respektone faktorin njeri pa dallim profesioni fame të tij etj
Duam drejtësi për qindra luftëtarë të UÇK-së të vrarë nga Serbia pasluftes me levat e saj së fundmi u vra vëlla kolosi Qerim Kelmendi , duam drejtësi për çdo vrasje pasluftes ,të Astrit Deharit nderuar familje atdhetare , duam drejtesi dhe përgjegjesi për të riun e vetëvrarë në karantinë Agonin Musliun e duam drejtesi për gratë e vrara nga burra manjak e horra duam drejtësi pa politizuar asgjë , ndonese disa nuk kanë lenë gjë pa politizuar duam drejtësi për njeriun dhe tolerancë tolerancë në mesin tonë .

Shqiptari nuk duhet shkoj keq bre mes veti për parti të leshit , njerezia mbi të gjitha nese na ka mbetë ndopak .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *