Kryetari i Frontit Agim Xhigolli ngushëllon Familjen Lladrovci për vdekjen e nënës së Fehmi Lladrovcit

Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor në emrin e tij dhe Frontit ngushëllon familjen Lladrovci për vdekjen e nënës heroine Shefkije Lladrovci nëna e Fehmi dhe Ramiz Lladrovci dhe vjehrra e te madhes Xhevë Krasniqi -Lladrovci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *