E.Selca :Harresa e Kryengritjes Ded Gjo Lulit turp i madh !

Tirana zyrtare dhe Prishtina akademitë tona institutet e historisë mediat shoqatat sa lehtë harrojnë datat dhe vlerat historike

Harresa e 6 Prill 1911 kur Ded Gjo Luli me mijëra kryengrites ngriti flamurin e Kastriotit në luftë kundër turqeve e sllaveve është akt që na turpëron !

Leave a Reply