Reagon Edi Rama për bastet

Në konsultimin publik me grupet e interesit për rikthimin e basteve sportive në Shqipëri, Kryeministri Edi Rama u shpreh qartësisht se qeveria po konsideron vetëm ligjërimin e basteve online dhe jo hapjen e sallave të basteve sportive të cilat janë mbyllur në vitin 2015.

“Fakti që ky aktivitet nuk ka ardhur në rënie pavarësisht arrestimeve, dënimeve nuk ka rënë si aktivitet, si numër pjesëmarrësish, e bën të dosmosdoshëm këtë reflektim që bëmë sot. Ne nuk do kthehemi në asnjë mënyrë tek sallat, tek lojërat, tek batërdia e lojërave të basteve, as për makineta, e vetmja konsideratë që po bëjmë është për bastet sportive online dhe për asgjë tjetër. Salla parazitësh dhe parazitizmi në Shqipëri ku mblidhen njerëzit dhe harxhojë orë të tëra për të hedhur në erë edhe ato kursime që prindërit ja u japin fëmijëvë në dorë nuk do ketë”, theksoi Kryeministri Edi Rama.

LEXO MË SHUMË NË TVKLAN.AL