Arben Krasniqi na sjellë një foto historike të veprimtarisë atdhetare

Koha ishte e artë …por edhe ne, bashkëveprimtarët e atyre ditëve, ishim të artë!

Tani koha, vitet, pushteti e kanë berë të tyren.

Ali Ahmeti, Nebi Fazliu , Arben Krasniqi,

Prapa Këtyre tre veprimtarëve në foto Gjiganti jonë baba i kombit Enver Hoxha

Ky postim është marrë nga faqja e facebookit e Arben Krasniqi luftëtar emblematik i UÇK -së dhe veprimtar i LPK raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *