Opinion nga Intelektualja Shemsije Elshani

Bernë, 18. 07.2017

Ndryshime shoqerore ne Kosove s`kane te ndalur. Keto ndryshime ndikojne dhe ne ndryshimin e karakterit shoqeror. Ky orientim kah feja, eshte per te perforcuar kete ndikim. Impulset fetare sigurojne energjine e domosdoshme per te nxitur njerezit te bejne transformime rrenjesore sociale. Kjo arrihet duke i ndryshuar atyre objektin ekzistues te peruljes me nje objekt te ri. Keshtu gradualisht arrihet ndryshimi i tere shoqerise.

  • Uroj t’a kem gabim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *