OVL UÇK PEJË KUJTON DËSHMORËT E KOMBIT

Atdhedashurisë nuk ka gjë që mund t’i qëndrojë. Për mrekulli, ajo mund çdo gjë edhe me një forcë të vogël.
Prej 20 deri më 24 maj, do të ndahen nga ne katërmbëdhjetë bashkëluftetarë, vëllezërit Rexhaj nga Jabllanica e Madhe, Meta nga Turjaka, Naimi nga Sverka e Thatë, Nuradini nga Krysheci, Nazmiu nga Peja, Aliu e Ibra nga Kosuriqi, Artani nga Zllapeku, Hakiu nga Raushiqi, Avniu nga Buçani, Fadili nga Rashiqi dhe Sahiti nga Kotradiqi.
Ju i bëni roje lirisë tonë. Ne do ju kujtojmë e nderojmë deri në frymën e fundit.
Lavdi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *