Presidenti Thaçi kujton Bashkëluftëtarin Zahir Pajazitin me shokë

Nderime të përjetshme për jetën dhe veprën e Zahirit, Edmondit dhe Hakifit. Rënia e tyre heroike, 23 vjet më parë, ishte kthesë historike dhe përfundim i përpjekjeve tona paqësore për çlirim. Ata bartën mbi supe fillimet e para të organizimit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të këtij projekti madhor dhe të shenjtë të kombit tonë, që solli lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. HTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *