Kryeministri Kurti takon Vullnetarët kundër COVID 19

Martin Luther King, Jr., në vitin 1957, kishte thënë se: “Pyetja më insistuese dhe urgjente e jetës është: çfarë po bëni për të tjerët?” Muajt e fundit në Kosovë kemi dëshmuar një përgjigje masive vullnetare ndaj kësaj pyetje. Njeriu është njeri i vullnetit dhe vullnetarët janë më njerëzorët. Tashmë ndodhemi në prag të fitores mbi pandeminë COVID-19 dhe kjo do të ishte e pamundur pa mjekët, infermierët, psikologët dhe studentët vullnetarë, 95 prej të cilëve i takova sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *