E.Selca;Shpëtimi është aset kombëtar la këmbët për lirin tonë

Njëfarë Feim Sylka paska fyer invalidin e luftës së UÇK -së Shpëtim Agushollin 100% invalid i luftes që i dha dy këmbet në luftë çlirimtare kundër Serbisë , i paska thenë vëllaut tonë trus në kolicë qaty dmth sipas këtij bastardi invalidi i luftes që ka dhenë gjymtyrët e trupit nuk paska drejtë me fol për aktualitet shih absurditetin .
Shikoni çfarë gjuhe është instaluar , shikoni çfarë mëndesie tulifar budalle na kanë kontaminuar hapesiren publike .
Kur nuk ka shtet sulmohen dhe heronjët e gjallë të luftës nga jugonostalgjikët .
Mjerë për ne për kë kanë ra dëshmoret , për kë invalidet dhanë gjymtyret e tyre mjerë për ne për kë luftuam për çfarë për të na sharë fyer pse jemi gjallë për inat lidereve caktuar .
Ne nuk kemi politikë kombëtare , ne kemi politikë të ndyrë përçarëse !
Poshtë kemi ra , degradim total i çdo vlere në luftën e egër për pushtet .
Trushpëlarja nuk ka brina , po prape ka njerëz që i duartrokasin fyerjeve ndaj çlirimtareve të thjeshtë e halle te tyre , me luftu na po me u sakrifiku po e ne fund na mos me fol jo se ju prishet qefi nje pjese te psikopatave ordiner .
Ai që e fyen një Shpetim Agusholl ai nuk është shqiptar , po ku rr.s.qete more trima tastatures kur ke lufta çlirimtare .
Na gjallë jemi fryma jonë kombëtare nuk mposhtet kurrë o partiasha të semure mental , për ne kombi o numër një 🇦🇱✊
Pashe tokë e qiell e ne daçi pak kombin parti politike dhe lider bëni apel të ndalohet gjuha urrejtjes e përçamjes se u teprua !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *