Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ngushëllon familjet e minatorëve

I tronditur nga lajmi për humbjen e jetës së dy minatorëve në Artanë, si shkak i shembjes së dheut në minierë. Iu bëj thirrje institucioneve të vendit që të marrin masa në sigurinë e minatorëve dhe mbrojtjen në punë. Ngushëllime familjes së minatorëvedhe të inxhinierit, që humbën jetën tragjikisht. Ndërsa, të lënduarve iu uroj shërim të shpejtë sa ma parë , klasa punëtore meriton vëmendje terë kohës e jo veç kur ndodhin tragjedi e dihet se pagesat e tyre janë qesharake .

Në epokën Enveriane kujdes veçantë kishte për minatoret , e pas 90-tave kudo në trojet tona shkilet punëtori thekson Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *